Szűrés

A(z) LG SIGNATURE kulcsszót tartalmazó cikkek

Tárgyak és terek

2016. október 7. -

Világkörüli útra keltek az LG SIGNATURE prémium termékcsaládjának termékei, hogy megmutassák, miként érvényesül szépségük a nagyvárosok ikonikus épületei mellett. Az út első négy állomása: London, Párizs, New York és Stuttgart. 

Kulcsszavak: LG, LG SIGNATURE
Tovább

Az LG teljes körű ruhaápolási megoldásokat vonultat fel a 2016-os IFA-n

2016. szeptember 2. -

Az LG Electronics (LG) a 2016-os IFA-n mutatja be a ruhaápolási technológia terén alkotott legfrissebb innovatív megoldásait. A bemutatott termékek között lesz egy teljesen új TWINWash mosógép, a hatékony és strapabíró Centum System mosógép, az LG SIG-NATURE mosó-szárítógép, valamint az LG Styler ruhafrissítő rendszer is.

Tovább

Így válik költészetté a technológia

2016. szeptember 1. -

Csillagok, bolygók, jég és eső — ezekkel a fogalmakkal társítja a művészi fantázia az LG SIGNATURE termékcsaládjának prémium termékeit, melyeket az európai közönség a berlini IFA-n láthat először. A Jason Bruges, designer és iparművész képzeletét megragadó termékek egy különleges kiállításon kelnek életre a The Art of Essence névre keresztelt galériában.

Tovább

Az LG lett a Red Dot Awards nagy nyertese

2016. június 13. -

Egyértelműen az LG Electronics (LG) lett a világ egyik vezető dizájnversenye, a tekintélyes Red Dot Awards nyertese a „Formatervezési Kiválóság” kategóriában.

Tovább